Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primary tabs

Low performamnce in fedora20.

5 posts / 0 new
01 Staff's picture
Starter
01 Staff (not verified)

Jun 05, 2014 - 07:49pm

  • 01 Staff's picture
    01 Staff (not verified)

    My system configure:
    platform:haswell-ult;
    GPU: integrated intel GPU.
    CPU: I5-4300U;
    MEMORY:2G-DDR3L-1600;
    VBIOS:legacy VBIOS 2179;
    BIOS RC CODE: 1.7.0;
    I found my system in Low performamnce in fedora20/WINDOWS8 64BIT,The GPU Core clock will down to low frequency status,But I could't find the dependent condition.loading,power or temperature?Could BIOS give the method in ACPI table for system driver to load and set.

    Jun 05, 2014 - 07:49pm
  • sendesy's picture
    sendesy (not verified)

    Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] , GPU Temperature [c] , GPU Power [W] , GPU Load [%] , Memory Usage (Dedicated) [MB] , Memory Usage (Dynamic) [MB] ,

    Jun 05, 2014 - 08:00pm
  • sendesy's picture
    sendesy (not verified)

    23:30:34 , 1100.0 , 800.0 , 56.0 , 10.7 , 94 , 0 , 67 ,

    Jun 05, 2014 - 08:20pm
  • sendesy's picture
    sendesy (not verified)

    23:51:43 , 750.0 , 800.0 , 49.0 , 7.1 ,100 , 0 , 62 ,
    23:51:44 , 750.0 , 800.0 , 49.0 , 7.0 , 99 , 0 , 62 ,
    23:51:57 , 1100.0 , 800.0 , 48.0 , 11.3 , 99 , 0 , 66 ,
    23:51:58 , 1050.0 , 800.0 , 49.0 , 11.2 ,100 , 0 , 66 ,

    Jun 05, 2014 - 08:25pm
  • sendesy's picture
    sendesy (not verified)

    23:56:12 , 1050.0 , 800.0 , 48.0 , 10.9 ,100 , 0 , 56 ,
    23:56:13 , 1050.0 , 800.0 , 48.0 , 10.9 ,100 , 0 , 56 ,
    23:56:14 , 850.0 , 800.0 , 49.0 , 8.8 , 81 , 0 , 48 ,
    23:56:15 , 750.0 , 800.0 , 50.0 , 7.0 ,100 , 0 , 49 ,
    00:04:40 , 800.0 , 800.0 , 47.0 , 7.3 ,100 , 0 , 47 ,
    00:04:41 , 750.0 , 800.0 , 49.0 , 6.9 , 96 , 0 , 49 ,
    00:04:42 , 750.0 , 800.0 , 48.0 , 6.8 , 94 , 0 , 49 ,
    00:04:43 , 1100.0 , 800.0 , 48.0 , 5.3 , 71 , 0 , 34 ,
    00:04:44 , 1100.0 , 800.0 , 53.0 , 0.3 , 3 , 0 , 34 ,

    Jun 05, 2014 - 08:27pm
  • sendesy's picture
    sendesy (not verified)

    the issuse is appearing when test THE OGRE Lighting mode

    Jun 08, 2014 - 08:59pm
  • Topic locked